Om Gla’tur

GLA'TUR eies og drives av undertegnede, Rolf Solås. Jeg har mer enn 30 års erfaring fra Fokus Reiser og Sabra Fokusreiser. I disse årene har jeg arrangert mange gruppereiser til de destinasjonene vi tilbyr og har selv vært over 100 ganger i Israel. På grunn av korona, kan vi ikke tilby turer til de destinasjonene vi har opplegg til. Forhåpentligvis vil vi i 2022 igjen kunne tilby gruppereiser til både Midt-Østen og i Europa som Pasjonsspillet i Oberammergau.

Jeg begynte 1. januar 2016 å arbeide ut fra mitt enkeltmannsforetak som heter GLA'TUR. Turproduksjon blir en av aktivitetene og da med spesialfeltene som er turer til Bibelens Land samt turer i Paulus’ fotspor til Tyrkia, Hellas, Malta og Roma. I tillegg til steiner, ruiner og natur, vil jeg tilrettelegge for treff med «levende» steiner, et kontaktnett som jeg har etablert gjennom svært mange år i bransjen.

De fleste turene som arrangeres av GLA'TUR er ikke åpne inntegningsturer, men en del turer tilbys for inntegning. GLA'TUR er også leder av Dagen Reiseklubb. Dette er åpne inntegningsturer i regi av denne reiseklubben. Dagen reiseklubb tilbyr unike opplevelsesreiser som byr på fellesskap, trosnæring og innsikt i misjon. Reiser som setter spor.

Velkommen som turdeltaker.

- Hovedreisemål: Malta, Italia, Hellas, Tyrkia og Israel.

- Gruppereiser gjennom dagen reiseklubb med åpen inntegning

- Skreddersydde reiser for familier, menigheter eller organisasjoner kan vi også være behjelpelige med.

^