Dagen Reiseklubb til Israel 26. Feb-5.Mar 2018 - Turen er fulltegnet

Etter at fjorårets suksesstur førte til at turen i november 2017 raskt ble fulltegnet, arrangerer Dagen Reiseklubb og Gla Tur ny rundreise i det hellige land i månedsskiftet Februar Mars 2018.

Bli med Dagen reiseklubb på rundreise i Israel. Vi besøker så mye det er mulig å rekke på en ukes opphold i et land som formelig talt renner over av hitosirkse, religiøse og kulturelle skatter. Som før har vi kombinert en meget innholdsrik rundreise med flotte muligheter for litt avslapning og strandliv underveis, da vi besøker både Genesaretssjøen og områdene rundt i nord-Israel, hvor jesus hadde mye av sitt tidligere virke.
Deretter følger vi Jordanelven, innom Jesu dåpssted ved Jericho, videre til Qumran ved Dødehavet, for så å stige opp til Jerusalem. Her dekker vi både det nye og gamle Jerusalem, hvor Israel Museum, Holocaust-museet Yad Vashem, Oljeberget med Ghetsemane, Gamlebyen med klagemuren, Via Dolorosa og gravkirken er blant høydepunktene. 
Vi sniker dessuten med oss en visitt til Fødselskirken i Bethlehem, og har dermed besøkt stedene Jomfru Maria mottok budskapet om Jesu fødsel, i Nazareth, hans fødeby i Bethlehem, Genesaretssjøen hvor han utførte flere av sine undere og tok til seg sine første, og blant dem den viktigste av hans disipler, Peter, og videre til Jerusalem. Her stopper vi innom Oljeberget hvor Jesus gråt over byen, Ghetsemane-hagen hvor han forrådes av Judas, før vi kan følge ham på hans Via Dolorosa - Lidelsens vei - til Golgata og gravkirken, hvor vi kan feire oppstandelsen.

Velkommen til en makeløs uke, stappfull av opplevelser og inntrykk.

Turen er fulltegnet!!!
Ny tur kommer i April.

 

Tur-fakta:

Dato: 26. Februar - 5. Mars 2018

Regi: Dagen Reiseklubb, Gulsrud Booking og Gla Tur.

Reiseleder: Rolf Solås.

Last ned turbrosjyren: Dagen Reiseklubb Israel feb/mars 2018

^