Dagen Reiseklubb til Israel 6.-13 Nov. 2017

Dagen Reiseklubb i samarbeid Med Gla Tur inviterer etter suksessturen i mars til ny rundreise i Israel på tampen av året. Både et værmessig "friminutt" og en sterk åndelig opplevelse kan man påregne seg i det hellige landet på denne tiden av året.

Man kunne brukt lang tid i Israel uten å få sett på langt nær alt landet har å by på. I denne omgang har vi lagt et opplegg som passer godt for førstegangsreisende, og de som vil tilbake å se de mest populære stedene. Turen starter nord i landet, der Jesus hadde mye av sitt virke rundt genesaretssjøen. Fra basen i Tiberias besøker vi Nazareth, Banjas, Capernaum, Hermonfjellet med mye mer. Genesaretssjøen byr på de første bademulighetene, men vi har også lagt inn en liten "badegaranti" ved å besøke de varme kildene i Sachne, hvor vannet holder utmerket temperatur året rundt.

Deretter følger vi Jordanelven sørover til Dødehavet, der man også er garantert et behagelig badeavbrekk, noe som kan komme godt med etter besøkene ved Jesu dåpsplass, like utenfor Jericho, og den antikke ruinbyen Qumran, hvor man i 1947 fant de legendariske "dødehavsrullene."

Turen går videre til den hellige stad, Jerusalem, hvor vi får med oss de største hydepunktene og vel så det, både i den nye og gamle delen av verdens religiøse hovedstad. Vi får et gjensyn med historien om dødehavsrullene ved Israel Museum, tar med oss et besøk til Jesu fødeby, Bethlehem og fødselskirken, samt Oljeberget, Gethsemane, gamlebyen med klagemuren, Via Dolorosa og gravkirken. 

En uke stappfull med åndelige og avslappende øyeblikk kan garanteres. Velkommen til Israel

Tur-fakta:

Turen er gjennomført!

Last ned turbrosjyren: Israel November  2017

Se planlagte turer her.

^